Full automatska streč hud mašina za umotavanje paleta

Full automatska streč hud mašina za umotavanje paleta Power Flex TL

Signode Power Flex TL je full automatska streč hud mašina koja se koristi prvenstveno za umotavanje paleta različitih visina i to za samo nekoliko različitih dimenzija. Mašina je veoma brza i omogućava pakovanje do 200 paleta na sat.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA OVAJ PROIZVOD
Šifra proizvoda: Signode Power Flex TL Kategorije: , Oznaka:

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Power Flex TL je veoma brza mašina, koja se koristi prvenstveno za umotavanje paleta različitih visina i to za samo nekoliko različitih dimenzija. Ako je razlika u dimenzijama  (širina i dužina)  između najmanje i najveće palete prevelika, treba razmotriti Multi FleX mašinu.

Kao i Multi FleX1, Power FleX TL je opremljen našom patentiranom tehnologijom spuštanja vrha mašine na nivo poda radi lakšeg servisiranja i održavanja

Karakteristike i prednosti

Power Flex TL je brza mašina koja omogućava pakovanje do 200 paleta na sat.

Power Flex TL koristi tehnologiju odmotavanja filma koja poboljšava zaštitu na uglovima palete, tako što minimizira pojavu tanke folije na ćoškovima I njeno pucanje.

Power Flex TL ima intuitivni HMI za pojednostavljenje kontrola i nadgledanje procesa umotavanja. Za korišćenje i razumevanje rada mašine nisu potrebne veštine programiranja, već samo ključni podaci u vezi sa vašim proizvodom.

U građevinskoj industriji se vrlo  često paleta transportuje dugačkim bočnim vođenjem. Međutim, bez obzira da li transporter doprema  paletu do mašine njenom kraćom ili dužom stranom, folija će se automatski rotirati unutar mašine I prilagoditi položaju palate.

Dizajn mašine je napravljen tako da se gornji deo mašine može spustiti na nivo poda tako da se zamena folije kao i drugi zahtevi za redovnim  održavanjem, obavljaju sveoma jednostavno.

Specifikacija

Naziv mašine:

Power FleX TL

Kapacitet:

Do 200 paleta/h

Minimalna dimenzija palete (D x Š):

600 x 400 mm

Maksimalana dimenzija palete (D x Š):

1600 X 1400 mm

Preporučena debljina streč folije:

20-200 mikrona

Dužina mašine:

3600 mm

Širina mašine:

2600 mm

Visina mašine:

*4500 mm

Radni uslovi:

+5ºC do +35ºC

Proizvedeno u:

Danskoj, EU

Možda će Vas interesovati

envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram