Full automatska streč hud mašina Multi FleXL

Signode Multi FleXL je full automatska streč hud mašina namenjena pakovanju paleta velikih dimenzija. U pitanju je veoma brza mašina, sposobna da upakuje i do 150 paleta na sat.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA OVAJ PROIZVOD
Šifra proizvoda: Signode Multi FleXL Kategorije: , Oznaka:

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Multi FleXL je streč hud mašina namenjena pakovanju paleta velikih dimenzija kao što su  izolacione smese, gipsane ploče i valovite kutije i sl. Sa svojom 5-stranom zaštitom i kapacitetom  do 150 paleta na sat, nudi značajne prednosti u odnosu na ostala rešenja paletnog pakovanja.

Multi FleXL mašina je opremljena dobro poznatim tehničkim rešenjem odmotavanja filma tokom rastezanja (kao i mašine Power FleX T1 i Multi FleX1),   koji eliminiše pojavu tanke folije  na uglovima i njeno pucanje usled sila natazanja tokom pakovanja. Sistem izbacuje foliju na uglovima palete koja je približno 30% deblji od normalnog i izbegava stvaranje "kesica" na uglovima. Istovremeno, ovaj sistem pravi uštedu do 10% u potrošnji filma.

Karakteristike i prednosti

Multi FleXL omogućava pakovanje do 150 paleta na sat.

Multi FleXL mašina je opremljena dobro poznatim tehničkim rešenjem odmotavanja filma tokom rastezanja, kao i Power FleX T1 i Multi FleX1, a   koji eliminiše pojavu tanke folije  na uglovima I njeno pucanje usled sila natazanja tokom pakovanja. Sistem izbacuje foliju na uglovima palate koja je približno 30% deblji od normalnog i izbegava stvaranje "kesica" na uglovima. Istovremeno, ovaj sistem pravi uštedu do 10% u potrošnji filma..

Multi FleXL ima intuitivni HMI za pojednostavljenje kontrola i nadgledanje procesa umotavanja. Za korišćenje i razumevanje rada mašine nisu potrebne veštine programiranja, već samo ključni podaci u vezi sa vašim proizvodom.

Osim toga, za rutinsko održavanje, patentirani sistem odozgo nadole omogućava lakše i brže servisiranje. Dizajn je napravljen tako da se gornji deo mašine može spustiti na nivo poda tako da se zamena folije kao i drugi zahtevi za redovnim  održavanjem, obavljaju sveoma jednostavno.

Multi FleXL omogućava da se korišćenjem jedne dimenzije folije upakuju različite veličine i tipovi paleta.

Istovremeno, mašina se može opremiti sa nekoliko rolni filma istovremeno, kako bi se obezbedila mogućnost umotavanja različitih tipova palate sa velikim brojem varijacija u veličini u hodu.

U zavisnosti od industrijskog okruženja u kojem mašina radi, dostupne su opcije sa hidrauličnim I  električnim streč  ramom. Takođe, mašina nudi više opcija za foliju, kao što su prozirne, obojene, perforirane i štampane folije, a može se dodatno prilagoditi i za druge proizvodne zahteve, kao što su zahtevi za visokoregalno skladištenje ili zajtevi za transparentnost upakovane robe radi čitanja bar kodova.

Dodatne funkcije

Koristi  različite kvalitete i debljine folije od 20 - 200 mikrona

Kontrola hvataljke - Fleksibilnost leži u sistemu hvataljki, gde se svaka od četiri hvataljke može individualno podesiti i po dužini i po širini i tako prilagoditi stvarnoj veličini robe koja se pakuje.

Kontrola profila paleta - prati oblik palete obezbeđujući da se hvataljke automatski postavljaju u položaj koji odgovara dimenziji robe koja je na paleti.

Veliki broj programa za omotavanje - potpuno zatvorena kapuljača, otvorena kapuljača i kratke kapuljače, kao i ojačanje filma za bolju stabilnost.

Velika ušteda u potrošnji materijala’ preko 10%

Velika ušteda u potrošnji energije, jer koristi motore I invertore sa manjom potrošnjom energije

Specifikacija

Naziv mašine:

Multi FleXL

Kapacitet:

Do 150 paleta/h

Minimalna dimenzija palete (D x Š):

600 x 400 mm

Maksimalana dimenzija palete (D x Š):

3200 X 1700 mm

Preporučena debljina streč folije:

20-200 mikrona

Tip rama:

Hidroulični ili električni

Dužina mašine:

3600-5000 mm

Širina mašine:

2600 mm

Visina mašine:

*4500 mm

Radni uslovi:

+5ºC do +35ºC

Proizvedeno u:

Danskoj, EU

Možda će Vas interesovati

envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram