Full automatska streč hud mašina

Full automatska streč hud mašina Multi FleX1

Signode Multi FleX1 je full automatska streč hud mašina koja omogućava rad sa različitim tipom i oblikom paleta. U pitanju je veoma brza mašina, sposobna da upakuje i do 200 paleta na sat.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA OVAJ PROIZVOD
Šifra proizvoda: Signode Multi FleX1 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Multi FleX1 streč hud mašina omogućava povećanu zaštitu robe od spoljnih uticaja, kao i povećanje  stabilinosti palete tokom transporta, tako da roba prolazi kroz lanac snabdevanja neoštećena.

Sa svojom 5-stranom zaštitom i kapacitetom  do 200 paleta na sat, Multi Flex 1 nudi značajne prednosti u odnosu na druge metode paletnog pakovanja, uključujući uštedu troškova kroz smanjenu potrošnju folije i energije. Multi FleX1 omogućva rad sa različitim tipom i oblikom paleta i veom lako se integriše u postojeću liniju za pakovanje.

Karakteristike i prednosti

Multi FleX1 je veoma brza mašina koja omogućava pakovanje do 200 paleta na sat.

Multi Flex1 koristi tehnologiju odmotavanja filma koja poboljšava zaštitu na uglovima palete, tako što minimizira pojavu tanke folije na ćoškovima I njeno pucanje.

Multi Flex1 ima intuitivni HMI za pojednostavljenje kontrola i nadgledanje procesa umotavanja. Za korišćenje i razumevanje rada mašine nisu potrebne veštine programiranja, već samo ključni podaci u vezi sa vašim proizvodom.

Osim toga, za rutinsko održavanje, patentirani sistem odozgo nadole omogućava lakše i brže servisiranje. Dizajn je napravljen tako da se gornji deo mašine može spustiti na nivo poda tako da se zamena folije kao i drugi zahtevi za redovnim  održavanjem, obavljaju sveoma jednostavno.

Multi Flex1 omogućava da se korišćenjem jedne dimenzije folije upakuju različite veličine i tipovi paleta.

Istovremeno, mašina se može opremiti sa nekoliko rolni filma istovremeno, kako bi se obezbedila mogućnost umotavanja različitih tipova palate sa velikim brojem varijacija u veličini u hodu.

U zavisnosti od industrijskog okruženja u kojem mašina radi, dostupne su opcije sa hidrauličnim I  električnim streč  ramom. Takođe, mašina nudi više opcija za foliju, kao što su prozirne, obojene, perforirane i štampane folije, a može se dodatno prilagoditi i za druge proizvodne zahteve, kao što su zahtevi za visokoregalno skladištenje ili zajtevi za transparentnost upakovane robe radi čitanja bar kodova.

Dodatne funkcije

Koristi  različite kvalitete i debljine folije od 20 - 200 mikrona

Kontrola hvataljke - Fleksibilnost leži u sistemu hvataljki, gde se svaka od četiri hvataljke može individualno podesiti i po dužini i po širini i tako prilagoditi stvarnoj veličini robe koja se pakuje.

Kontrola profila paleta - prati oblik palete obezbeđujući da se hvataljke automatski postavljaju u položaj koji odgovara dimenziji robe koja je na paleti.

Veliki broj programa za omotavanje - potpuno zatvorena kapuljača, otvorena kapuljača i kratke kapuljače, kao i ojačanje filma za bolju stabilnost.

Specifikacija

Naziv mašine:

Multi FleX1

Kapacitet:

Do 200 paleta/h

Minimalna dimenzija palete (D x Š):

600 x 400 mm

Maksimalana dimenzija palete (D x Š):

1400 X 1400 mm

Preporučena debljina streč folije:

20-200 mikrona

Tip rama:

Hidroulični ili električni

Dužina mašine:

3100 mm

Širina mašine:

2250 mm

Visina mašine:

*4500 mm

Radni uslovi:

+5ºC do +35ºC

Proizvedeno u:

Danskoj, EU

Možda će Vas interesovati

envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram