16 godina u službi profesionalnog pakovanja

O nama

EURIS PAKOVANJE

Ko smo mi?

Euris je spoljno trgovinska kompanija specijalizovana za uvoz, distribuciju i prodaju orpeme i materijala za industrijsko pakovanje, sa sedištem u Beogradu i deo je grupacije koja posluje u više Evropskih zemalja.
Prva smo kompanija u Srbiji koja počinje menjati svest kupaca u pogledu troškova pakovanja, promovišući nove načine pakovanja i efikasniju upotrebu novih materijala.

Ko su naši partneri?

Kao 95% uvozno orijentisana kompanija trudili smo se da napravimo najbolju selekciju dobavljača i proizvoda, kako bismo našim kupcima pružili mogućnost kupovine najkvalitetnijih proizvoda po najpovoljnijim cenama.

Danas možemo da se pohvalimo da zastupamo neke od najvećih svetskih proizvođača materijala i opreme za transportno pakovanje. Naš asortiman materijala za pakovanje pokriva sve industrijske sektore, uključujući mašinsku industriju, industriju proizvodnje čelika i obojenih metala, drvno-prerađivačku industriju, papirnu i novinsku industriju, industriju građevinskog materijala, hemijsku industriju, prehrambenu industriju i sl.


Šta je naša misija?

Misija naše kompanije je da svojim kupcima pružimo robu i usluge koje prevazilaze njihova očekivanja na svakom nivou. Euris je pouzdan partner koji garantuje kontinuitet isporuke roba i usluga zahvaljujući snažnoj podršci dobavljača, inostranih partnera i stručnih kadrova koje imamo. Mi nudimo:
• Obezbeđenje najkvalitetnijih rešenja u oblasti industrijskog pakovanja
• Povećanje zadovoljsva naših kupaca kroz ostvarenje njihovih potreba
• Optimizacija svih procesa industrijskog pakovanja i snižavanje troškova poslovanja
• Zaštita životne sredine kroz promociju i prodaju novih štedljivih materijala

Posvećenost kupcima i kontinuirano ulaganje u distribuciju snažnih prepoznatljivih brendova su osnove na kojima gradimo poverenje i jačamo našu poziciju. Mi poslujemo sa integritetom i ispunjavamo obećanja, prema svima se ophodimo otvoreno, iskreno i sa poštovanjem.

Šta je naša vizija?

Naša vizija je da budemo sinonim za modernu kompaniju koja posluje u korak sa vremenom sada i onim koje će tek doći i koja predviđa, kreira i uvodi nove standarde, navike i trendove koristeći najnovija znanja i tehnologije.

Želimo da stalno postavljamo više standarde u oblasti poslovanja, trgovine i investicija kroz stvaranje snažnih partnerskih odnosa sa kupcima, kroz težnju da budemo izuzetni u svemu što radimo. Naša vizija je da postanemo neprikosnoveni lider na tržištu jer sutra pripada onima koji imaju viziju danas!
envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram