Streč hud

SVI PROIZVODI

Streč hud folije

Streč hud folija je višeslojna folija koja je idealna za pakovanje teške i nestabilne robe, pružajući joj pri tom vrhunsku zaštitu od prašine, vlage i prljavštine.
Tehnika pakovanja streč hud folijom podrazumeva pakovanje palete na način da se postiže njeno horizontalno i vertikalno zatezanje, čime je čini znatno stabilnijom u odnosu na standardno pakovanje streč folijom. Odlična je za umotavanje i zaštitu proizvoda koji stoje na otvorenom, a omogućava i visok kvalitet štampe, čime se stvara savršena mogućnost brendiranja proizvoda.
Zahvaljujući sofisticiranoj kombinaciji sirovina i posebnoj strukturi i tehnologiji proizvodnje, naše streč hud folije nude jedinstvene prednosti, pre svega u pogledu elastičnosti i rastegljivosti.

Mašine za streč hud

Kada je reč o streč hud tehnici pakovanja u mogućnosti smo da Vam ponudimo neke od najboljih mašina na tržištu jednog od vodećih svetskih proizvođača. Mašine iz linije Signode- Lachenmeier, sa svojom 5-stranom zaštitom i kapacitetom do 200 paleta/čas, nude značajne prednosti u odnosu na druge metode paletnog pakovanja, uključujući uštedu troškova kroz smanjenu potrošnju folije i energije.
Pored velike brzine pakovanja ove mašine omogućavaju rad sa različitim tipom i oblikom paleta i veoma lako se integriše u postojeću liniju za pakovanje.

envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram