Samolepljiva traka

SVI PROIZVODI

Selotejp traka

Selotejp trake imaju široku primenu u svim granama industrijskog pakovanja. Najčešće se koriste u velikim proizvodnim industrijama ili pogonima za lepljenje kartona, tj. kartonskih paketa i kutija.

Krep traka

Krep trake imaju široku primenu u automobilskoj i građevinskoj industriji. Najčešće se koriste za zaštitu unutrašnjih i spoljašnjih površina prilikom krečenja ili farbanja.

Ugaonici

Ugaonici služe za zaštitu određenih predmeta prilikom transporta u sprečavanju oštećenja ili loma. U ponudi imamo ekstrudirane, plastične i kartonske ugaonike.

Mašine za lepljenje kutija

Mašine koje olakšavaju i ubrzavaju lepljenje kutija samolepljivom trakom širina 50mm i 75mm. Pakuju kutije heterogenog i homogenog oblika sa automatskim ili manuelnim veličine kutije. U ponudi imamo mašine za lepljenje kutija vodećih proizvođača Signode (Little David) i Omstrap.

Mašine za formiranje kutija

Mašine za formiranje kutija pružaju precizno, pouzdano i ekonomično oblikovanje kutija. Tipovi mašina se dele na full automatske, automatske i polu-automatske mašine. U našoj ponudi možete pronaći mašine za formiranje kutija proizvođača Signode i Omstrap.

Alati

U kategoriji alata za selotep traku možete pronaći aplikatore proizvođača OPTIMA koji se koristi za ručno pakovanje korišćenjem selotejp trake. Alati su napravljeni od čvrste metalne konstrukcije sa plastičnim rukohvatom. Pakovanje se vrši sa minimalnim utroškom vremena i maksimalnim iskorišćenjem selotejp trake.
envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram