EURIS VAM JE NA RASPOLAGANJU 24/7/365 DANA U GODINI

Servis & Podrška

Servis i podrška

Svim našim kupcima pružamo vrhunsku tehničku podršku i stručnost, bez kompromisa po pitanju kvaliteta. Naš domaći i inostrani tim je spreman da odgovori svim izazovima i u kratkom roku pronađe rešenje za svaki problem sa kojim se naši kupci susreću prilikom pakovanja i transporta svojih proizvoda.

U tom smislu svakodnevno organizujemo besplatne online radionice za sve naše postojeće i buduće kupce, gde kroz specijalne programe edukacije i obuke, želimo da im pomognemo u rešavanju svakodnevnih problema u procesu pakovanja sa kojima se susreću. 

Da bismo Vam pomogli u izboru najboljeg proizvoda za Vaše potrebe, uz najniže cene isporuke na Vašu adresu, preporučujemo Vam da nas pozovete na 011 3989 038 i razgovarate sa nekim od naših tehničkih lica

Pokrivenost

Pored kancelarije i centralnog magacina u Beogradu, svoje aktivnosti smo proširili i van teritorije Srbije, otvaranjem naše kompanije u Zagrebu, a zahvaljujući našim dugogodišnjim partnerima i distributerima pokrivamo i sva ostala EX YU tržišta, čineći tako da naš izvoz dostigne 30% našeg ukupnog prometa. 

Naše zalihe su uvek dostupne kupcima i mogu biti isporučene u roku od 48h.
envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram