Čelična traka

SVI PROIZVODI

Čelične trake (Apex i Magnus)

U ponudi čeličnih traka možete pronaći dve vrste traka vodećeg proizvođača Signode - reč je o Apex i Magnus čeličnim trakama koje krasi beskompromisan kvalitet i efikasnost pakovanja koji čini Signode čeličnu traku pravim izborom među profesionalcima.

Spojnice

U našoj ponudi čeličnih spojnica možete pronaći spojnice od vodećeg proizvođača Signode čije se metalne spojnice proizvode kao otvorene, zatvorene i spojnice u lancu. Na izbor određene spojnice najviše utiče vrsta alata koji će se koristi za njeno zaptivanje.

Mašine

Ponudu mašina čine dve moćne Signode® mašine za pakovanje čeličnom trakom-M200 i M220 namenjene su automatskom pakovanju teških proizvoda gde je potrebna velika čvrstoća i sigurnost pakovanja. M200 i M220 su idealne za pakovanje teške građe, metalnih konstrukcija, odlivaka i drugih gustih i teških tereta.

Alati

Imamo veliki izbor opreme za ručno pakovanje čeličnom trakom. U odabiru najpodesnijeg i najjeftijijeg sistema za vaše pakovanje stoji vam na usluzi naš tim inžinjera, servisera i operatera. U ponudi imamo ručne i pneumatske alate, pojedinačne I kombinovane, koji mogu da vrše spajanje čelične trake sa ili bez korišćenja metalnih spojnica.

Razmotači

U ponudi imamo razmotače za čeličnu traku prestižnih proizvođača Signode i Urmak sa vrstama kotura za jednostruko i višestruko namotavanje na otvorenom i zatvorenom. Svi razmotači su mobilni i mogu se premeštati u zavisnosti od vaših potreba.
envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram