Partneri

Euris Pakovanje - Signode - Naši partneri
Signode je multinacionalna korporacija koja posluje na 6 kontinenata sa 80 proizvodnih pogona. Zapošljava preko 9.000 ljudi širom sveta i ostvaruje prihod preko 2 milijarde USD. Vodeći svetski proizvođač širokog spektra potrošnog materijala za transportno pakovanje, alata, softvera i opreme koja optimizuje operacije pakovanja na kraju linije i zaštitite proizvoda u transportu.
Euris Pakovanje - IsbirSentetik
Isbir Sentetik je osnovan 1968 godine, posluje u sektoru industrijske ambalaže i tehničkog tekstila u zatvorenom prostoru površine od 130.000 m2. Proizvodni asortiman koji omogućava integrisani sistem za proizvodnju traka, kontinuiranih filamenata, tehničkih tkanina i materijala za pakovanje.
Ista je jedna od prvih kompanija za sintetičko tkanje u Turskoj, posluje u oblastima tehničkog tekstila i industrijske ambalaže (Big bag), izvozi 70% ukupne proizvodnje.
Euris Pakovanje - Pozzi Packaging - Naši partneri
MASSIMO POZZI PACKAGING od 1989. godine je afirmisan i potvrđen kao vodeći proizvođač ručnih zatezača i spajača za vezivanje PP trake. Kompanija ima mrežu široke prodaje zahvaljujući visokom kvalitetu isporučenih proizvoda i efikasnoj postprodajnoj usluzi. Selekciju proizvoda alata donjuje linija kolica za PP, PET, metalne trake, automatska i poluautomatska oprema koji se rangiraju među najpouzdanijim na tržištu.
Euris Pakovanje - Transpak - Naši partneri
Transpak je osnovan 1983. godine kao kompanija koja je sistemskim pristupom plasirala opremu za vezivanje proizvedenu u Tajvanu na globalno tržište.
Transpak izvozi preko 20.000 mašina za vezivanje i preko 200.000 komada alata za vezivanje širom sveta svake godine. Sve mašine i alati za vezivanje su proizvedeni na Tajvanu prema strogim standardima kvaliteta.
Euris Pakovanje - OMSTRAP - Naši partneri
OMSTRAP je vodeća kompanija u proizvodnji traka od PP i PET materijala.
Nakon 30 godina tehničkog i komercijalnog iskustva u industriji ambalaže, OMSTRAP je razvio distribuciju mašina, opreme za vetrikalno i horizontalno vezivanje paleta, kao i prateći potrošni materijal.
envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram