Poliesterska traka

SVI PROIZVODI

Poliesterske trake

Poliesterske trake omogućavaju snažno, bezbedno i bezbrižno pakovanje najrazličitijih industrijskih proizvoda. Bez obzira na tip i vrstu transporta poliesterske trake izdržavaju visoke temperature od preko 60°C da pri tome ne oštećuju Vaš proizvod. Jednostavne su i lake za upotrebu i omogućavaju maksimalno fiksiranje Vašeg proizvoda na transportnom vozilu.

Kopče

Kopče za poliestersku traku služe za bolje zatezanje trake i fiksiranje proizvoda do željene tačke zatezanja. Koriste se u svim industrijama i veoma su korisne u fiksiranju vašeg proizvoda na transportnom vozilu. U našoj ponudi kopči za poliestersku traku možete pronaći pocinkovane, kovane, varene, presovane i fosfatirane kopče.

Alati

Alati za poliestersku traku su ručni alati koji služe za natezanje poliesterske trake - natezači trake. U našoj ponudi alata za poliestersku traku imamo alate poznatog proizvođača Transpack.

Razmotači

U ponudi razmotača imamo statične i pokretne razmotače za poliestersku traku proizvođača Urmak. Urmak U-10 - statični razmotač poliesterske trake bez točkova i Urmak U-20 - lagan, samostojeći, pokretni razmotač sa plastičnim točkovima za bolju pokretljivost.
envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram