Plastična traka

SVI PROIZVODI

Plastične trake

U ponudi imamo PP (Polipropilenske) i PET (Polietilenske) trake. Polipropilenska traka za pakovanje (PP traka) - je dobar izbor za lake i srednje teške aplikacije, uključujući paletiziranje, grupisanje, zatvaranje kutija i ojačavanje. Polietilenska traka za pakovanje (PET traka) - koristi se za pakovanje srednje teških i teških aplikacije zajedno sa ručnim i pneumatskim alatima. Ima primenu u aplikacijama gde je potrebno obezbediti veći nivo sigurnosti proizvoda.

Spojnice

Spojnice za pakovanje PP (Polipropilenskom) i PET (Polietilenskom) plastičnom trakom od materijala kao što su pocinkovani i hladno-valjani lim otvorenog spoja za korišćenje uz ručni kombinovani alat.

Mašine

U ponudi imamo polu-automatske i automatske mašine za pakovanje plastičnom (PP & PET) trakom proizvođača SIGNODE, TRANSPACK i OMSTRAP, koje se odlikuju vrhunskim kvalitetom, funkcionalnošću i veoma jednostavnim načinom upotrebe.

Alati

Veliki izbor alata za pakovovanje plastičnom trakom od vodećih proizvođača Signode, Transpack i Pozzi. Tipovi alata koje vam nudimo su pneumatski alati za plastičnu traku, baterijski alati za plastičnu traku i ručni alati za plastičnu traku.
Pogledajte naču ponudi i pronađite pravi alat za vaše potrebe.

Razmotači

Nudimo vam jedne od najkvalitetnijih razmotača za PET i PP plastičnu traku. Imamo lagane, samostojeće, pokretne razmotače URMAK U-50 za PET traku i URMAK U-30 razmotač za PP trake sa plastičnim točkovima za bolju pokretljivost.
envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram