Streč folija

SVI PROIZVODI

Streč folije

Streč folije iz našeg prodajnog asortimana dizajnirane su i proizvedene uz najviši nivo kontrole kvaliteta i kao takve ispunjavaju sve ekološke standarde definisane Evropskom direktivom o odlaganju I upravljanju otpadom. Mi ne pravimo kompromise u pogledu bezbednosti, stabilnosti i performansi. Konzistentno unapređujemo naše ponudu kako bismo pronašli nabolja rešenja za naše kupce, vodeći računa o potrošnji, smanjenju otpada i zaštitu životne sredine.

Mašine za strečovanje

U našem asortimanu se nalaze neke od najsavremenijih mašina za paletno strečovanje na tržištu, počev od malih polu-automatskim mašina sa različitim opcijama istezanja folije, do extra brzih full automatskih linija visokih performansi.
U zavisnosti od Vašeg proizvodnog kapaciteta, Vaših želja i Vašeg budžeta, spremni smo da Vam ponudimo opremu za strečovanje renomiranih svetskih proizvođača, visokog kvaliteta, sa mnoštvom dodatnih opcija i neverovatnom brzinom pakovanja.
envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram