Full automatska streč hud mašina za pakovanje paleta istih ili sličnih dimenzija

Full automatska streč hud mašina za pakovanje paleta istih ili sličnih dimenzija Power Flex T1

Signode Power Flex T1 je full automatska streč hud mašina koja se koristi za pakovanje paleta istih ili veoma sličnih dimenzija. U pitanju je veoma brza mašina, sposobna da upakuje i do 100 paleta na sat.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA OVAJ PROIZVOD
Šifra proizvoda: Signode Power Flex T1 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Sa svojom 5-stranom zaštitom i kapacitetom  do 100 paleta na sat, Power FleX T1 nudi značajne prednosti u odnosu na druge metode paletnog pakovanja, uključujući uštedu troškova kroz smanjenu potrošnju folije i energije. Power Flex T1 mašina se prvenstveno koristi za umotavanje paleta koje su u osnovi istih ili veoma sličnih  dimenzija, a koje se samo mogu razlikovati po visini. Ako je razlika u dimenzijama  (širina I dužina)  između najmanje i najveće palete prevelika, treba razmotriti Multi FleX mašinu.

Kao i Multi FleX1, Pover FleX T1 je opremljen našom patentiranom tehnologijom spuštanja vrha mašine na nivo poda radi lakšeg servisiranja i održavanja.

Karakteristike i prednosti

Power FleX T1 je brza mašina koja omogućava pakovanje do 100 paleta na sat.

Power FleX T1 koristi tehnologiju odmotavanja filma koja poboljšava zaštitu na uglovima palete, tako što minimizira pojavu tanke folije na ćoškovima I njeno pucanje.

Power FleX T1 ima intuitivni HMI za pojednostavljenje kontrola i nadgledanje procesa umotavanja. Za korišćenje i razumevanje rada mašine nisu potrebne veštine programiranja, već samo ključni podaci u vezi sa vašim proizvodom.

Osim toga, za rutinsko održavanje, patentirani sistem odozgo nadole omogućava lakše i brže servisiranje. Dizajn je napravljen tako da se gornji deo mašine može spustiti na nivo poda tako da se zamena folije kao i drugi zahtevi za redovnim  održavanjem, obavljaju sveoma jednostavno.

Dodatne funkcije

Lako servisiranje – jedinstvena karakteristika spuštanja vrha mašine na nivo poda

Ušteda energije – motori i invertori sa manjom potrošnjom energije

Ušteda prostora – mašina je male veličine, ali vrhunskih performansi

Ušteda materijala – štedi do 10% folije

Specifikacija

Naziv mašine:

Power FleX T1

Kapacitet:

Do 100 paleta/h

Minimalna dimenzija palete (D x Š):

1000 x 800 mm

Maksimalana dimenzija palete (D x Š):

1400 X 1200 mm

Preporučena debljina streč folije:

20-200 mikrona

Dužina mašine:

1620 mm

Širina mašine:

2250 mm

Visina mašine:

*4430 mm

Radni uslovi:

+5ºC do +35ºC

Proizvedeno u:

Danskoj, EU

Možda će Vas interesovati

envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram