Lashing 500

Lashing 500 je poliesterska traka širine 50 mm namenjena pakovanju vangabaritnog tereta i teške robe koja se najčešće prevozi kontejnerski.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA OVAJ PROIZVOD

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Lashing poliesterske trake i lashing metoda vezivanja se veoma često koriste za vangabaritne terete i robu koja se transportuje kontejnerom, bilo drumskim putem, morem ili železnicom.

Ova metoda vezivanja osigurava da su tereti smešteni u vozilu ili u kontejneru stabilizovani u odnosu na dinamičke pokrete do kojih može doći tokom transporta

To je ekonomičnije rešenje u poređenju sa špan setovima. Vibracioni pokreti koji se javljaju tokom utovara i istovara kontejnera ili tokom transporta moraju biti stabilizovani. Lashing je metoda koja se koristi za postizanje ovog cilja. Lashing se takođe često koristi za transport teških industrijskih proizvoda kako bi se postigla maksimalna sigurnost i fiksirali proizvodi unutar kontejnera.Takođe Lashing se koristi za terete koje se prenose kranom ili liftom.

 

Specifikacija

Naziv proizvoda:

Lashing 500

Vrsta pakovanja:

Ručno pakovanje

Širina:

50 mm

Sila kidanja:

5000 kg

Broj metara u koturu:

150 m

Završna obrada:

Hrapava površina

Boja:

Bela

Namena:

Transport

Možda će Vas interesovati

envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram