Fleksibilna mašina za vertikalno vezivanje plastičnom trakom MH VRB

Signode MH-VRB je veoma fleksibilna mašina za vertikalno vezivanje plastičnom trakom, koja nudi širok spektar opcija.

Mašina je standardno napravljena od teškog aluminijumskog rama, sa klapnama  za brzo uvlačenje trake i precizno vertikalno pozicioniranje trake na proizvod  koji se pakuje. Otvor za traku je napravljen tako da odgovara svakoj aplikaciji kupca. Traka se automatski uvlači iz dozatora u glavu jedinice za zaptivanje smanjujući napor operatera. Standardna glava za vezivanje je MHC Modularna glava , koja se koristi sa Dilastic® PP ili Tenax® PET trakom širine od 9-12mm. Glava je bočno montirana na ram mašine radi optimalnog prenosa zategnutosti trake oko pakete.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA OVAJ PROIZVOD

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Signode MH-VRB je veoma fleksibilna mašina za vertikalno vezivanje plastičnom trakom, koja nudi širok spektar opcija.

Mašina je standardno napravljena od teškog aluminijumskog rama, sa klapnama  za brzo uvlačenje trake i precizno vertikalno pozicioniranje trake na proizvod  koji se pakuje. Otvor za traku je napravljen tako da odgovara svakoj aplikaciji kupca. Traka se automatski uvlači iz dozatora u glavu jedinice za zaptivanje smanjujući napor operatera. Standardna glava za vezivanje je MHC Modularna glava , koja se koristi sa  Dilastic® PP ili Tenax® PET trakom širine od 9-12mm. Glava je bočno montirana na ram mašine radi optimalnog prenosa zategnutosti trake oko pakete.

 

Karakteristike

  • Niski troškovi održavanja uz jednostavno servisiranje
  • Jednostavna zamena modula (odvojeni moduli teže samo 10 do 12,5 kg). Mašina je dizajnirana tako da su svi moduli su lako dostupni operaterima prilikom servisiranja.
  • Frekventno kontrolisan bajonet bezbedno fiksira robu na paletu, pogodan za većinu paleta sa minimalnom visinom od 350 mm

Specifikacija

Naziv mašine:

MH-VRB

Mrežni priključak:

230V/ 50 / 60 Hz trofazni

Kontrolni napon:

24VDC

Tip vezivanja:

Vertikalno vezivanje

Način vezivanja:

Vibraciono varenje trake

Tip glave:

MHC

Brzina uvlačenja trake:

3 m/s

Tip trake:

PP /PET

Širina trake:

9-12.5 mm

Sila zatezanja trake:

80 - 900 N

Minimalna dimenzija pakovanja (Š x V):

800 x 350 mm

Maksimalna dimenzija pakovanja (Š x V):

2,000 x 2,800 mm

Radni uslovi:

+5ºC do +35ºC

Proizvedeno u:

EU

Možda će Vas interesovati

envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram