Baterijski alat za čeličnu traku
  • Baterijski alat za čeličnu traku

Baterijski alat za čeličnu traku BPT-L19

Signode BPT-L19 je baterijski kombinovani alat visokog kvaliteta, kojim se vrši natezanje, spajanje i sečenje čelične trake širine 13 mm, 16 mm i 19 mm. Za spajanje čelične trake alat koristi metalne spojnice.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA OVAJ PROIZVOD

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Signode BPT- L19 baterijski alat visok kvaliteta koji se koristi za natezanje, spajanje i sečenje čeliče trake, uz korišćenje metalne spojnice u procesu spajanja trake.

Alat je ergonomski dizajniran, veoma brz i pouzdan, veoma lak za upotrebu. tako da operateru pruža vrhunske performance .

Alat ima digitalni interfejs sa touch screenom, na kome je moguće podesiti veliki broj funkcija, čime se process pakovanja znatno ubrzava i olakšava, a samim tim i produktivnost.

Alat je potpuno mobilan, koristi Li-ion bateriju, pa operateru omogućava nesmetan rad na bilo kojoj lokaciji u fabrici.

Karakteristike

Maksimizira pouzdanost

Nema više varijacija zbog fluktuacija u vazduha u pneumatskom sistemu – baterija visokih performansi i tehnologija motora bez četkica obezbeđuju elektronski kontrolisan i ponovljiv proces vezivanja. Inteligentne karakteristike uključuju indikaciju statusa vezivanja u realnom vremenu i vizuelne i akustične signale.

Pojednostavljuje rad

BPT alati imaju intuitivan korisnički interfejs na ekranu osetljivom na dodir i omogućavaju brzo i udobno podešavanje parametara vezivanja u zavisnosti od paketa, a čak nude i ručne, polu ili potpuno automatske režime rada i omiljene postavke.

Povećava efikasnost

Do 500 ciklusa po punjenju baterije omogućava besprekoran i neprekidan rad uz punu mobilnost u celoj fabrici, nije ograničen dometom creva za vazduh ili kvalitetom vazduha, kao što je to slučaj kod pneumatskih alata.

Mobilne i pouzdane industrijske performanse

BPT alat omogućava ponovljive aplikacije za vezivanje sa neograničenom pokretljivošću i bez opasnosti od spoticanja i ograničenja pneumatskog sistema.

Specifikacija

Naziv alata:

BPT- L19

Širina trake:

13, 16 i 19 mm

Debljina trake:

0.43-0.63 mm

Vrsta trake:

Apex/Magnus

Završna obrada trake:

Bojena & Voskirana

Namena:

Za ravne i oble površine

Režim rada:

Manuelni / Poluautomatski/ Automatski

Brzina zatezanja:

135 mm/s

Sila natezanja:

400 - 3000 N

Vrsta spoja:

Jednostruki

Metalna spojnica:

Da, u zavisnosti od širine trake

Broj ciklusa po jednom punjenju:

500

Baterija:

Bosch Lithium Ion ProCORE 18v 4Ah

Vreme punjenja:

Full: 50 min,  80%: 30 min

Punjač:

230 V

Težina alata sa baterijom:

4.5 Kg

Dimenzije:

390 mm x 150 mm x 140 mm

Radni uslovi:

10°C to +40°C, vlažnost do 90%

Zemlja porekla:

Švajcarska

Možda će Vas interesovati

envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram