Mašine i alati za pakovanje

Mašine za pakovanje streč folijom

U našem asortimanu se nalaze neke od najsavremenijih mašina za paletno strečovanje na tržištu, počev od malih poluautomatskim mašina sa različitim opcijama istezanja folije, do extra brzih full automatskih linija visokih performansi.
U zavisnosti od Vašeg proizvodnog kapaciteta, Vaših želja i Vašeg budžeta, spremni smo da Vam ponudimo opremu za strečovanje renomiranih svetskih proizvođača, visokog kvaliteta, sa mnoštvom dodatnih opcija i neverovatnom brzinom pakovanja.

Mašine za pakovanje termoskupljajućom folijom

U ponudi imamo mašine koje se koriste sa različitim vrstama termo-skupljajuće folije.
Mašine za PE folije-u vidu polu-automatskih termo tunela za zbirno pakovanje paketa u PE termoskupljajuću foliju.
Mašine za POF folije- polu-automatske mašine kojim se vrši proces varenja i skupljanja POF folije oko proizvoda.
Mašine za PE Haube- mašina sa okretnom platformom, gde se pakovanje proizvoda termoskupljajućom PE folijom vrši uz pomoć generatora toplog vazduha na gas.

Streč hud mašine

Kada je reč o streč hud tehnici pakovanja u mogućnosti smo da Vam ponudimo neke od najboljih mašina na tržištu jednog od vodećih svetskih proizvođača. Mašine iz linije Signode- Lachenmeier, sa svojom 5-stranom zaštitom i kapacitetom do 200 paleta/čas, nude značajne prednosti u odnosu na druge metode paletnog pakovanja, uključujući uštedu troškova kroz smanjenu potrošnju folije i energije.
Pored velike brzine pakovanja ove mašine omogućavaju rad sa različitim tipom i oblikom paleta i veoma lako se integriše u postojeću liniju za pakovanje.

Mašine i alati za pakovanje plastičnom trakom

U zavisnosti od vrste trake koju koristite, kao i vrste i oblika proizvoda koji pakujete, u mogućnosti smo da Vam ponudimo različite tipove ručnih, baterijskih i pneumatskih alata za vezivanje plastičnom trakom.
U ponudi imamo i polu-automatske i automatske mašine za vezivanje PP & PET trakom proizvođača SIGNODE, TRANSPACK i OMSTRAP, koje se odlikuju vrhunskim kvalitetom, funkcionalnošću i veoma jednostavnim načinom upotrebe.
U segment full automatskog paletnog pakovanja možemo da Vam ponudimo najbrža i najkvalitetnija rešenja za horizontalno i vertikalno pakovanje trakom koje trenutno postoje na tržištu.

Mašine i alati za pakovanje čeličnom trakom

U ponudi imamo veliki izbor opreme za ručno pakovanje čeličnom trakom. U odabiru najpodesnijeg i najjeftijijeg sistema za vaše pakovanje stoji vam na usluzi naš tim inžinjera, servisera i operatera.
U ponudi imamo ručne, pneumatske i baterijske alate, pojedinačne i kombinovane, koji mogu da vrše spajanje čelične trake sa ili bez korišćenja metalnih spojnica. Takođe, u ponudi imamo i veliki broj prateće opreme koja proces pakovanja čeličnom trakom čini veoma jednostavnim.

Alati i oprema za pakovanje poliesterskom trakom

Pakovanje poliesterskom trakom omogućava snažno i bezbedno pakovanje najrazličitijih industrijsih proizvoda.
U ponudi imamo TRANSPACK ručne alate (natezače) za pakovanje poliesterskom trakom, kao i fiksne i mobilne razmotače kotura. Našim tim će pristupiti profesionalno svakom Vašem zahtevu i pomoći će Vam u odabiru najpodesnijeg i najjeftijijeg rešenja za vaše pakovanje.

Mašine i alati za pakovanje selotejp trakom

Samolepljive trake imaju široku primenu u svim granama industrijskog pakovanja. Naša ponuda obuhvata ručne razmotače, kao i veliki broj različitih automatskih i polu-automatskih mašina za formiranje i lepljenje kartonskih kutija samolepljivom trakom, po najpovoljnijim cenama na tržištu.

Transporteri i ostale mašine i oprema

U pitanju je specifična oprema koja se javlja u svakodnevnoj upotrebi u procesu industrijskog pakovanja. U našoj ponudi imamo različite vrste industrijskih transportera (proširivi, motorizovani i gravitacioni), nosače kotura čelične trake sa dizalicom, kao i dodatnu opreme za strečovanje (sistem automatske zamene potrošene rolne streč folije novom rolnom, kao i sistem za merenje težine umotane palate sa integrisanim štampačem i sl)
envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram