Pneumatski kombinovani alat za čeličnu traku SPC-114

Signode SPC-114 je pneumatski kombinovani alat kojim se vrši natezanje, spajanje i sečenje čelične trake širine 32 mm, bez upotrebe metalnih spojnica.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA OVAJ PROIZVOD

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Signode SPC- 114 alat je pneumatski kombinovani alati koji koriste pneumatiku kao izvor snage za natezanje, spajanje i odsecanje trake, bez upotrebe metalnih spojnica, štedeći na taj način Vaš novac i Vaše vreme. Ovi alati su dizajnirani za zahtevne i teške aplikacije kao što su aluminijumski ingoti, kalemi od žice , čelične šipke, čelični lim i slično. Iako je tehnologija spajanja trake uz pomoć metalnih spojnica veoma siguran način spajanja,  tehnologija spajanja bez spojnice nudi mnoštvo prednosti - štedi troškove i zalihe metalnih spojnica  i eliminiše potrebu operatera da gubi vreme na punjenju metalnih spojnica u šaržer alata. Štaviše, spojevi bez spojnice  su ravniji u odnosu na iste sa spojnicama, čime se smanjuje potencijalno oštećenje trake.

I pored svoje robusne konstrukcije alat je veoma lak za upotrebu i servisiranje. Spajanje čelične trake vrši se uz pomoć četvorostrukog spoja

Korišćenjem međuslojnih ključeva, ovako napravljen spoj pruža  statičku čvrstoću spoja jednaku onoj kada se koristi metalna spojnica.

Serija SPC dizajnirana je za upotrebu sa čeličnom trakom širine 32 mm, a može se koristiti i sa Signode’s Apex® i Magnus® trakom.

Karakteristike

  • Pouzdanost- Sigurno vezivanje uz pomoć četvorostrukog spoja, bez upotrebe metalnih spojnica
  • Svestrana primena - idealan za vezivanje ravnih površina
  • Jednostavna upotreba- Ergonomski dizajn omogućavaju operateru veoma jednostavno rukovanje.
  • Jednostavno održavanje- Alat je konstruisan od čeličnih i legiranih delovia koji obezbeđuju dugotrajan rad sa minimalnim habanjem, čime su potrebe za održavanjem minimalne.

Specifikacija

Naziv alata:

SPC-114

Radni pritisak:

5.5 - 6.2 Bar

Sila natezanja:

13,345 N

Tip spojnice:

Bez spojnice

Vrsta spoja:

Četvorostruki

Širina trake:

32 mm

Debljina trake:

0.64-0.79 mm

Vrsta trake:

Apex/Magnus

Težina alata:

16.8 Kg

Serijski broj:

423125

Zemlja porekla:

USA

Možda će Vas interesovati

envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram