Pneumatski kombinovani alat za čeličnu traku SLP-34

Signode SLP-34 je kombinovani pneumatski alat za natezanje, spajanje i sečenje čelične trake širine 19 mm, bez upotrebe metalnih spojnica.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA OVAJ PROIZVOD

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Signode SLP-34 je pneumatski kombinovani alat koji koriste pneumatiku kao izvor snage za natezanje, spajanje i odsecanje trake, bez upotrebe metalnih spojnica, štedeći na taj način Vaš novac i Vaše vreme. Ovi alati su dizajnirani za zahtevne i teške aplikacije kao što su aluminijumski ingoti, kalemi od žice, čelične šipke, čelični lim i slično. Iako je tehnologija spajanja trake uz pomoć metalnih spojnica veoma siguran način spajanja, tehnologija spajanja bez spojnice nudi mnoštvo prednosti - štedi troškove i zalihe metalnih spojnica i eliminiše potrebu operatera da gubi vreme na punjenju metalnih spojnica u šaržer alata. Štaviše, spojevi bez spojnice su ravniji u odnosu na iste sa spojnicama, čime se smanjuje potencijalno oštećenje trake.

I pored svoje robusne konstrukcije alat je veoma lagan, lak za upotrebu i servisiranje.

Spajanje čelične trake vrši se uz pomoć trostrukog spoja

Korišćenjem međuslojnih ključeva, ovako napravljen spoj pruža statičku čvrstoću spoja jednaku onoj kada se koristi metalna spojnica.

Alat SLP-34 dizajniran je za upotrebu sa čeličnom trakom  širine 19 mm , a može se koristiti i sa Signode’s Apex® i Magnus® čeličnom trakom.

Karakteristike

  • Pouzdanost- Sigurno vezivanje uz pomoć trostrukog spoja, bez upotrebe metalnih spojnica
  • Svestrana primena - idealan za vezivanje ravnih površina
  • Jednostavna upotreba- Ergonomski dizajn omogućavaju operateru veoma jednostavno rukovanje.
  • Jednostavno održavanje- Alat je konstruisan od čeličnih i legiranih delovia koji obezbeđuju dugotrajan rad sa minimalnim habanjem, čime su potrebe za održavanjem minimalne.

Specifikacija

Naziv alata:

SLP-34

Radni pritisak:

5.5 - 6.2 Bar

Sila natezanja:

5500 N

Tip spojnice:

Bez spojnice

Vrsta spoja:

Trostruki

Širina trake:

19 mm

Debljina trake:

0.43-0.64 mm

Vrsta trake:

Apex/Magnus

Dimenzije alata:

380mm x 100mm

Težina alata:

6.7 Kg

Serijski broj:

422360

Zemlja porekla:

USA

Možda će Vas interesovati

envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram