Pneumatski alat za zatezanje, spajanje i sečenje trake PRHM-34

Signode PRHM-34 je kombinovani pneumatski alat za natezanje, spajanje i sečenje čelične trake širine 19 mm. Za spajanje trake koristi metalne spojnice.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA OVAJ PROIZVOD

Opis

Print Friendly, PDF & Email

PRHM-34 je izuzetno moćan pneumatski alat koji vrši zatezanje, spajanje i sečenje trake, koristeći metalne spojnice. Alat je posebno dizajniran za vezivanje snopova okruglih ili nepravilnih oblika.

Jednostavan za upotrebu, lagan i dobro uravnotežen dizajn poboljšava efikasnost umanjujući nepotrebne napore rukovaoca, smanjujući umor, i povećavajući produktivnost.

Iako je PRHM-34 težak samo 7.3 kg, njegov vrhunski kvalitet izrade pruža potpuno pouzdane i trajne performanse, čak i u najzahtjevnijim uslovima rukovanja.

Za PRHM-34 razvijene su važne sigurnosne karakteristike. Ugrađen je novi uređaj "Sigurna spojnica", koji obezbeđuje da se uvek pravi sigurnu spajanje trake, uklanjajući probleme prekida ili nepotpunih ciklusa zaptivanja. Pored toga, ugrađena je zaštita za zaptivanje, koja pruža potpunu zaštitu ruku operatera. PRHM-34 je dizajniran za upotrebu sa čeličnom Magnus® trakom širine 19 mm.

Karakteristike

Svestrana primena - idealan za vezivanje snopova, okruglih i nepravilnih oblika

Jednostavna upotreba- Ergonomski dizajn i težina alata od svega 7.3 Kg omogućavaju operateru  veoma jednostavno rukovanje.

Bezbednost (Sealer Guard)- Mehanizam zaptivača je potpuno zaštićen kako bi se osigurala kompletna zaštita ruku operatera.

Jednostavno održavanje- Alat je konstruisan od čeličnih i legiranih delovia koji obezbeđuju dugotrajan rad sa minimalnim habanjem, čime su potrebe za održavanjem minimalne.

Specifikacija

Naziv alata:

PRHM-34

Sila natezanja:

7,117 N

Tip spojnice:

34 HOC

Vrsta spoja:

Dvostruki

Širina trake:

19 mm

Debljina trake:

0.64-0.8 mm

Vrsta trake:

Magnus

Dimenzije alata:

370mm x 180mm

Težina alata:

7.3 Kg

Serijski broj:

306700

Zemlja porekla:

USA

Možda će Vas interesovati

envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram