Pneumatski alat za zatezanje, spajanje i sečenje trake PNSC 2-12

Signode PNSC 2-12 je je kombinovani pneumatski alat koji vrši zatezanje, spajanje i sečenje čelične trake širine 12.7 mm. Za spajanje trake alat koristi metalne spojnice.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA OVAJ PROIZVOD

Opis

Print Friendly, PDF & Email

PNSC 2-12 je je pneumatski alat koji vrši zatezanje, spajanje i sečenje trake, koristeći metalne spojnice. Alat je namenjen za vezivanje snopova okruglog ili nepravilnog oblika.

Jednostavan za upotrebu, lagan i dobro uravnotežen dizajn poboljšava efikasnost umanjujući nepotrebne napore rukovaoca, smanjujući umor, i povećavajući produktivnost. Rad sa dva tastera  ubrzava vreme ciklusa i čini PNSC-2 definitivno jednoručnim alatom. Iako je PNSC 2 težak samo 4.3 kg, njegova visokokvalitetna konstrukcija i podesiva sila zatezanja pruža potpuno pouzdane i izdržljive performanse, čak i u najzahtevnijim uslovima.

PNSC 2-12 je dizajniran za upotrebu sa čeličnom trakom širine 12.7 mm, a može se koristiti i sa Signode’s Apex® i Magnus® trakom

Karakteristike

Svestrana primena - idealan za vezivanje snopova, okruglih i nepravilnih oblika

Jednostavna upotreba- Ergonomski dizajn i težina alata od svega 4.3 Kg omogućavaju operateru  veoma jednostavno rukovanje.

Brzina- Rad sa dva tastera ubrzava vreme ciklusa

Jednostavno održavanje- Alat je konstruisan od čeličnih i legiranih delovia koji obezbeđuju dugotrajan rad sa minimalnim habanjem, čime su potrebe za održavanjem minimalne.

Specifikacija

Naziv alata:

PNSC 2-12

Radni pritisak:

4.2 - 6.2 Bar

Potrošnja vazduha:

145.5 Litara/min

Sila natezanja:

4540 N

Tip spojnice:

12 SPC

Vrsta spoja:

Jednostruki

Širina trake:

12.7 mm

Debljina trake:

0.43-0.58 mm

Vrsta trake:

Apex/Magnus

Dimenzije alata:

380mm x 125mm

Težina alata:

4.3 Kg

Serijski broj:

422495

Zemlja porekla:

USA

Možda će Vas interesovati

envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram