Baterijski alat za čeličnu traku GripPack SLB 34HTSIgnode SLB 2Signode SLB 3
  • Baterijski alat za čeličnu traku GripPack SLB 34HT
  • SIgnode SLB 2
  • Signode SLB 3

Kombinovani baterijski alat za čeličnu traku GripPack SLB 12HS

Signode Grip Pack SLB 12HS-je kombinovani baterijski alat kojim se vrši natezanje, spajanje i sečenje čelične trake širine 12 mm. Alat vrši spajanje trake bez upotrebe metalnih spojnica.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA OVAJ PROIZVOD

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Signode GripPack SLB 12 HS  je kombinovani baterijski alat koji se koristi za natezanje, spajanje I sečenje  čelične trake. Alat koristi  baterijski pogon za natezanje i spajanje, što ga, u odnosu na pneumatske alate, čini  mnogo efikasnijim i pogodnijim za upotrebu i održavanje, jer ne zahteva troškove nabavke vazdušnog kompresora, niti je njegova upotreba prostorno ograničena na bilo koji način.

Alat je veoma pouzdan i izdržljiv, lak za upotrebu i veoma jednostavno se održava. Spajanje čelične trake se vrši trostrukim spojem bez upotrebe metalnih spojnica.

 

Signode GripPack SLB kombinovani baterijski alat je dizajniran za upotrebu sa čeličnom trakom širine 12 mm i može se koristiti sa Signode Apex® ili Magnus® čeličnom trakom.

Alat dolazi u kompletu sa punjačem i dve standardne baterije (18 V, 2Ah)

Karakteristike

  • Velika brzina pakovanja
  • Integrisana Bluetooth tehnologija zajedno sa mobilnom aplikacijom, omogućava operateru bežično zaključavanje operativnih postavki kroz više menjanja. Kako bi se povećala dugovečnost alata, mobilna aplikacija prati broj ciklusa koje alat pravi, a zatim šalje operateru upozorenja u pogledu održavanja, kako bi na vreme mogao da reaguje.
  • Pojednostavljuje rad-Proces natezanja, spajanja i sečenja trake se vrši samo jednim pritiskom taster-One-touch operation
  • Ekonomičnost – Spajanje čelične trake vrši se pomoću trostrukog spoja, bez upotrebe metalnih spojnica.
  • Maksimizira produktivnost -u kompletu s najnovijom litium-ion-skom baterijom, zasnovanonoj na tehnologiji "brzog punjenja", GripPack SLB baterijski kombinovani alat može raditi do 100 ciklusa zatezanja, spajanja i sečenja trake samo sa jednim punjenjem. Batrija je sposobna da se potpuno napuni za samo 30 minuta. Kupac se može odlučiti i za jaču 18 V, 4,0 Ah bateriju i na taj način povećati kapacitet alata sa 100 na 200 radnih ciklusa po punjenju.
  • Operativna fleksibilnost -Mogućnost automatskog ili ručnog režima rada

Specifikacija

Naziv alata:

SLB-12HS

Širina trake:

12 mm

Debljina trake:

0.43-0.63 mm

Vrsta trake:

Apex/Magnus

Završna obrada trake:

Bojena & Voskirana

Performanse:

Velika brzina

Sila natezanja:

4448 N

Vrsta spoja:

Trostruki

Metalna spojnica:

Ne

Broj ciklusa po jednom punjenju:

100+

Baterija:

Lithium Ion 18v 2 Ah, 4Ah opciono

Vreme punjenja:

Full: 30 min,  80%: 20 min

Punjač:

220 V

Težina alata sa baterijom:

6.35 Kg

Dimenzije:

368.3 mm x 174.75 mm x 133.35 mm

Serijski broj:

801234K2

Zemlja porekla:

USA

Možda će Vas interesovati

envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram