Baterijski spajač čelične trake

Baterijski spajač čelične trake GripPack RCBS-1431

Grip Pack RCBS-1431 je baterijski alat koji se koristi za spajanje čelične trake širine 32 mm. Traka se spaja jednostrukim spojem bez upotrebe metalnih spojnica.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA OVAJ PROIZVOD

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Signode Grip Pack RCBS je prvi spajač čelične trake na baterije, koji  pruža neuporedivu operativnu fleksibilnost kod vezivanja čeličnih traka. Dizajniran za aplikacije nepravilnog i oblog izgleda (okruglo vezivanje), njegov dizajn sa jednostrukim zarezom poboljšava brzinu nanošenja i konzistentnost spojeva kako bi obezbedio optimalne performanse pakovanja. Grip Pack RCBS spajač kombinuje lagani dizajn i prenosivost, omogućavajući mu da se koristi prostorno bilo gde, eliminišući ograničenja upotrebe.

RCBS baterijski natezač nudi značajne uštede u poređenju sa visokim troškovima i operativnom neefikasnošću pneumatike.

Pomaže u sprečavanju nepotpunog zarezivanja zaptivke i trake.

Lagan, uravnotežen dizajn i upravljanje jednim dugmetom smanjuju zamor rukovaoca.

Karakteristike

Robustan dizajn - Spoljašnje telo je otporno na udarce, čime se štite unutrašnje komponente alata u slučaju slučajnog pada.

Maksimizira produktivnost- Zajedno sa najnovijom litijum-jonskom baterijom i tehnologijom „brzog punjenja“, GripPack RCBS baterija može da izvrši više od 120 ciklusa spajanja po jednom punjenju, a potpuno se puni za samo 30 minuta.

Ekonomičnost – Spajanje čelične trake vrši se pomoću jednostrukog spoja, bez upotrebe metalnih spojnica.

Pojednostavljuje rad- Alat poseduje jedno dugme okidača koje reaguje na dodir, kao i izbalansiran  rukohvat, čime se postiže smanjenje zamora operatera prilikom korišćenja alata.

Održavanje - Grip Pack RCBS je dizajniran tako da smanji vreme servisiranja i troškove održavanja. GripPack RCBS spajač ima brze, lako promenjive čeljusti i reverzibilne ploče sa zarezima, čime se smanjuje vreme zastoja u održavanju

Specifikacija

Naziv alata:

RCBS-1431

Širina trake:

31.8mm

Debljina trake:

0.64-0.80 mm

Vrsta trake:

Apex/Magnus

Završna obrada trake:

Bojena & Voskirana

Vrsta spoja:

Jednostruki

Tip metalne spojnice:

114 P

Broj ciklusa po jednom punjenju:

120+

Baterija:

Lithium Ion 18v 4 Ah

Vreme punjenja:

Full: 30 min,  80%: 20 min

Punjač:

220 V

Težina alata sa baterijom:

3.7 Kg

Dimenzije:

362 mm x 83 mm x 184 mm

Serijski broj:

800250

Zemlja porekla:

USA

Možda će Vas interesovati

envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram