Baterijski alat za sečenje plastične i čelične trake GripPack CB

Signode GripPack CB je baterijski rezač koji se koristi sa sečenje plastične i čelične trake maksimalne debljine 1.45 mm i širine 32 mm.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA OVAJ PROIZVOD

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Signode Grip Pack CB predstavlja baterijski alat koji se koristi za sečenje plastične ili čelične trake. Njegovom upotrebom se značajno poboljšava brzina pakovanja, odnosno produktivnost, ali i sigurnost samog rukovaoca prilikom rada sa aplikacijama koje koriste čeličnu ili plastičnu traku. Za razliku od ručnih alata kod kojih je potreban napor rukovaoca, Grip Pack CB brzo i bez napora preseca do 2 komada trake od 32 mm od čelika ili plastike.

Grip Pack baterijski alat nudi dva načina rada - jedan za nenapetu traku kako bi se povećala brzina rezanja i jedan za napetu traku kako bi se povećala sigurnost rukovaoca. U režimu zategnute trake, rezač Grip Pack drži zategnutu traku na mestu tokom procesa rezanja i drži jedan kraj trake u nazubljenim čeljustima nakon rezanja. Rezultat je operacija jednom rukom koja omogućava operateru da se sigurno odmaknu i spreče eventualne povrede na radu.

Moderna ergonomija u stilu "električne bušilice" korišćena je kako bi se osiguralo da alat bude udoban i lak za upotrebu, kako bi se smanjio umor rukovaoca i poboljšala sigurnost i produktivnost. Grip Pack sekač trake koristi jedno dugme za okidanje, što ga čini  posebno jednostavnim za upotrebu i rukovanje.

Karakteristike

Specifikacija

Naziv alata:

GripPack CB

Dimenzije trake:

Max 32 x 1.45 mm

Vrsta trake:

Čelična ili plastična traka

Broj sečenja po jednom punjenju:

240+

Način upotrebe: 

Jednoručno

Opcije sečenja: 

Zategnuta / ne zategnuta traka

Baterija:

Lithium Ion 18v 4 Ah

Vreme punjenja:

Full: 30 min, 80%: 20 min

Punjač:

220 V

Težina alata:

3.4 Kg

Dimenzije:

362 mm x 83 mm x 184 mm

Serijski broj:

800770

Zemlja porekla:

USA

Možda će Vas interesovati

envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram