Kombinovani pneumatski alat za automatsko natezanje, spajanje i sečenje čelične trake PRHR-114

Signode PRHR-114 je kombinovani pneumatski alat, koji vrši automatsko natezanje, spajanje i sečenje čelične trake širine 32 mm. Spajanje trake se vrši pomoću metalnih spojnica.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA OVAJ PROIZVOD

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Signode PRHR-114 je robustan i izuzetno moćan pneumatski alat koji vrši zatezanje, spajanje i sečenje trake, koristeći metalne spojnice. Alat je posebno dizajniran za vezivanje snopova okruglih ili nepravilnih oblika i namenjen je težim, zahtevnijim aplikacijama. Ovaj svestrani alat idealan je za vezivanje čeličnih, aluminijumskih i žičanih kalema, kao i snopova cevi.

Signode PRHR-114 predstavlja standard u industriji pakovanja čeličnom trakom. Alat je jednostavan za upotrebu i održavanje i poseduje nov valjak, koje je specijalno dizajniran. Troškovi održavanja ovog alata su minimalni, za razliku od konkurentskih alata. Sa samo nekoliko habajućih delova vek ovog alata nadmešuje sve ostale kombinovane alate za pakovanje čeličlnom trakom.

Performanse i pouzdanost motora dodatno su poboljšane, kako bi se postigao još veći nivo efikasnosti, dok novi prigušivač zvuka i izduvna cev čine alat mnogo tišim za upotrebu i značajno smanjuju nivo buke tokom rukovanja.

PRHM-114 je dizajniran za upotrebu sa čeličnom trakom Apex® i Magnus® širine 32 mm.

Karakteristike

Svestrana primena - idealan za pakovanje snopova, kao i pakovanje okruglih I proizvoda nepravilnog oblika.

Jednostavna upotreba- Ergonomski dizajn alata omogućava jednostavno rukovanje.

Viskoka pouzdanost izdržljivost

Jednostavno održavanje- Alat je konstruisan od čeličnih i legiranih delovia koji obezbeđuju dugotrajan rad sa minimalnim habanjem, čime su potrebe za održavanjem minimalne. Pokretni točak se može zameniti za nekoliko minuta.

Specifikacija

Naziv alata:

PRHR-114

Sila natezanja:

7,117 N

Tip spojnice:

114 P

Vrsta spoja:

Dvostruki

Širina trake:

32 mm

Debljina trake:

0.64-0.8 mm

Vrsta trake:

Apex/Magnus

Težina alata:

13.2 Kg

Serijski broj:

423570

Zemlja porekla:

USA

Možda će Vas interesovati

envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram