Polipropilenska PP traka za pakovanje 16 x 0,7 mm Bela

Polipropilenska (PP) traka 16 x 0.7 mm, namenjenja je ručnom pakovanju srednje teških paleta. Ima široku primenu u raznim industrijama. Dostupna u crnoj i beloj boji.

Korišćenjem PP traka iz našeg asortimana, učinićete da Vaši proizvodi budu potpuno sigurni i bezbedni prilikom transporta.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA OVAJ PROIZVOD

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Polipropilenska traka za pakovanje (PP traka) - je dobar izbor za lake i srednje teške aplikacije, uključujući paletiziranje, grupisanje, zatvaranje kutija i ojačavanje. PP plastična traka  ima široku primenu u novinskoj, kartonskoj, građevinskoj i hemijskoj industriji, a pogodne su kako za mašinsku upotrebu (na polu ili potpuno automatskim mašinama), tako i za pakovanje ručnim alatima, uz korišćenje metalnih spojnica.

U mogućnost smo da Vam ponudimo veliki izbor traka različitih dimenzija i kvaliteta. Takođe u ponudi je veliki izbor opreme  za ručno i mašinsko pakovanje, uključujući i velike poluautomatske i automatske sisteme za pakovanje PP trakom. U odabiru najpodesnijeg i najjeftijijeg sistema za vaše pakovanje stoji vam na usluzi naš tim inžinjera, servisera i operatera.

Korišćenjem PP traka iz našeg asortimana, učinićete da Vaši proizvodi budu potpuno sigurni I bezbedni prilikom transporta.

Specifikacija

Naziv proizvoda:

Polipropilenska traka

Tip:

Baterijski alat

Širina:

16 mm

Debljina:

0.7 mm

Sila kidanja:

230 kg

Istegljivost:

15-22%

Broj metara u koturu:

2000 m

Boja:

Bela

Završna obrada:

Reljefna površina

Prečnik kotura:

406 mm

Možda će Vas interesovati

envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram