Pneumatski alat sa vazdušnim pritiskom za natezanje, spajanje i sečenje čelične trake AMP 1-58

Signode AMP 1-58 je kombinovani pneumatski alat koji se koristi sa natezanje, spajanje i sečenje čelične trake širine 16 mm. Za spajanje trake alat koristi metalne spojnice.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA OVAJ PROIZVOD

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Signode AMP 1-58 pneumatski alat koristi primenjeni vazdušni pritisak kao izvor napajanja za natezanje, spajanje i sečenje trake. Traka se spaja uz pomoć dvostruko- ureznih spojnica, koje se nalaze u šaržeru alata, tako da se traka veoma brzo spaja, bez potrebe da operater svaki put navlači novu spojnicu.

AMP 1-58 je potpuno automatski alat idealan za lake i srednje teške aplikacije,

Kombinovani alat AMP 1-58 dizajniran je za upotrebu sa čeličnom trakom u širine 16 mm, a može koristiti  Signode Apex i Magnus traku.

Karakteristike

Proverene performance - AM serija alata je zasnovana na proverenoj tehnologiji i nudi izuzetnu pouzdanost i performanse u najzahtevnijim industrijskim primenama.

Jednostavno održavanje - AM serija kombinovanih alata je dizajnirana tako da obezbedi minimiziranje zahteva za održavanjem i popravkom, kako bi troškovi vlasništva bili niski.

Smanjen zamor operatera - Funkcije pneumatskog zatezanja, zaptivanja i sečenja AMP alata zahtevaju minimalan napor operatera, naročito kad je reč o aplikacijama sa velikom propusnošću pakovanja.

Rad sa dva dugmeta - Zatezanje trake, zaptivanje i sečenje se izvode brzo i lako sa samo dva dugmeta, obezbeđujući potpuno automatski rad koji povećava produktivnost i smanjuje zamor rukovaoca.

Potpuno automatska verzija - Za najzahtevnije primene alat nudi potpuno automatski rad i postiže veoma visok stpen zatezanja trake.

Specifikacija

Naziv alata:

AMP 1-58

Sila natezanja:

6,180 N

Tip spojnice:

58 AMP

Vrsta spoja:

Dvostruki

Širina trake:

16 mm

Debljina trake:

0.50-0.60 mm

Vrsta trake:

Apex/Magnus

Težina alata:

10 Kg

Serijski broj:

024770

Zemlja porekla:

USA

Možda će Vas interesovati

envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram