Perforirana duvana streč folija za ručno pakovanje od 12 mikrona

Signode CHT 12B451 je perforirana duvana streč folija za ručno pakovanje, debljine 12 mikrona.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA OVAJ PROIZVOD

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Signode CHT 12B451 je perforirana streč folija koja se koristi za ručno pakovanje paletne robe kojoj je potrebna aeracija. To su svi oni proizvodi koji pate od kondenzacije, kao i proizvodi kojima je potrebno hlađenje.

Signode CHT12B451 je duvana folija dizajnirana tako da obezbedi savršenu ventilaciju, omogućavajući vašim proizvodima da dišu. Makro-perforirana površina garantuje savršenu cirkulaciju vazduha između folije i proizvoda, dajući sledeće pogodnosti

Velike rupe na površini folije povećavaju cirkulaciju vazduha i time produžavaju rok trajanja proizvoda koji se pakuju. Za proizvode koji su umotani dok su topli, otvori omogućavaju neograničeno hlađenje i smanjuju kondenzaciju. Imamo različite veličine rupa u zavisnosti od paletiziranog proizvoda.

Ova vrsta makroperforirane streč folije je najbolji tip pakovanja za proizvode kao što su: voće i povrće, smrznuti proizvodi, mlečni proizvodi, cveće i biljke, pečene grickalice, pasterizovani proizvodi,  farmaceutski proizvodi, hrana za kućne ljubimce , itd.

Karakteristike

  • U potpunosti eliminiše kondenzaciju
  • Optimalan broj rupa koji obezbeđuje da vaš proizvod diše (omogućava cirkulaciju do 60% vazduha)
  • Produžava rok trajanja vaših proizvoda, zahvaljujući specifičnom materijalu izrade, kao i velikom broja rupa kroz koje cirkuliše vazduh.
  • Garantuje kvalitet pakovanja i na temparaturama od -30 °C
  • Primena kod smrznutih i svežih proizvoda, kao i u poljoprivredi i proizvodnji cveća
  • Održavajući konstantnu temperaturu vaših proizvoda
  • Skraćuje vreme procesa smrzavanja proizvoda- ovaj film omogućava brzo hlađenje, dodatno je potrebno manje energije za hlađenje ili zamrzavanje sadržaja palete.
  • 100% reciklirajuća

Specifikacija

Oznaka:

CHT12B451/400

Opis:

Perforirana ručna folija

Tehnologija izrade:

BLOWN (Duvana) folija

Lepljivost:

Samo iznutra

Debljina:

12 µm

Širina:

450 mm

Dužina:

400 m

Težina rolne:

1.6 Kg

Težina hilzne:

0.4 Kg

Boja:

Transparentna

Proizvođač:

Signode, Belgija, EU

Možda će Vas interesovati

envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram