Kombinovani alat za natezanje, spajanje i sečenje čelične trake AHP 2-114

Signode AMP 2-114 je kombinovani pneumatski alat koji se koristi sa natezanje, spajanje i sečenje čelične trake širine 32 mm. Za spajanje trake alat koristi metalne spojnice.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA OVAJ PROIZVOD

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Signode AHP 2-114 kombinovani alat koristi primenjeni vazdušni pritisak kao izvor napajanja  za natezanje, spajanje i sečenje trake. Traka se spaja uz pomoć dvostruko- ureznih spojnica, koje se nalaze u šaržeru alata, tako da se traka veoma brzo spaja, bez  potrebe da operater svaki put navlači novu spojnicu. Šaržer ima kapacite od 45 Nestack spojnica.

AHP 2-114 je potpuno automatski alat, koji je zbog visoke natezne moći idealan za srednje teške i teške aplikacije,

Serija AHP 2-114 dizajnirana je za upotrebu s čeličnom trakom širine od 32 mm, a može se koristiti uz  Signode Apex i Magnus traku.

Karakteristike

Proverene performance - AHP serija alata je zasnovana na proverenoj tehnologiji i nudi izuzetnu pouzdanost i performanse u najzahtevnijim industrijskim primenama.

Jednostavno održavanje - AHP serija kombinovanih alata je dizajnirana tako da obezbedi minimiziranje zahteva za održavanjem i popravkom, kako bi troškovi vlasništva bili niski.

Smanjen zamor operatera - Funkcije pneumatskog zatezanja, zaptivanja i sečenja AHP alata zahtevaju minimalan napor operatera, naročito kad je reč o aplikacijama sa velikom propusnošću pakovanja.

Rad sa dva dugmeta - Zatezanje trake, zaptivanje i sečenje se izvode brzo i lako sa samo dva dugmeta, obezbeđujući potpuno automatski rad koji povećava produktivnost i smanjuje zamor rukovaoca.

Potpuno automatska verzija - Za najzahtevnije primene alat nudi potpuno automatski rad i postiže veoma visok stpen zatezanja trake.

Specifikacija

Naziv alata:

AHP 2-114

Sila natezanja:

13,340 N

Tip spojnice:

114 A

Vrsta spoja:

Dvostruki

Širina trake:

32 mm

Debljina trake:

0.8-0.9 mm

Vrsta trake:

Apex/Magnus

Površina na kojoj se alat koristi:

Ravna

Dimenzije ležećeg dela:

171 mm

Težina alata:

18.1 Kg

Serijski broj:

015650

Zemlja porekla:

USA

Možda će Vas interesovati

envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram