Svi proizvodi

Streč folija

Streč folija

EURIS Vam nudi širok spektar streč folija za mašinsko i ručno pakovanje vrhunskog kvaliteta, kao i mašina za strečovanje vodećih svetskih proizvođača po najpovoljnijim cenama. 

Dolazimo na Vašu adresu i vršimo besplatnu otpimizaciju Vašeg procesa pakovanja.
Termoskupljajuća folija

Termoskupljajuće folije

Namenjena je zbirnom pakovanju proizvoda na poluautomatskim i automatskim pakericama. U ponudi imamo PE i POF folije vrhunskog kvaliteta, kao i veliki broj mašina, uključujući varilice, termo-tunele, kao i mašina za termoskupljajuće kape (haube).
Streč hud

Streč hud

Streč hud je idealno rešenje za pakovanje teške i nestabilne robe, naročito tamo gde se insistira na brzini pakovanja i na pojačanoj stabilnosti proizvoda koji se pakuju. U ponudi imamo folije vrhunskih performansi, kao i mašine vodećeg svetskog proizvođača- LACHENMEIER (Signode).
Plastična traka

Plastična traka

Nudimo veliki izbor polipropilenskih (PP) i polietilenskih (PET) traka za pakovanje, različitih dimenzija i kvaliteta. Takođe, u ponudi imamo veliki izbor opreme za ručno i mašinsko pakovanje, uključujući ručne i baterijske alate, razmotače, metalne spojnice, kao i vrhunske polu-automatske i automatske sisteme za pakaovanje proizvođača SIGNODE I TRANSPAK.
Čelična traka

Čelična traka

Čelične trake omogućavaju čvrsto pakovanje teških i gabaritnih proizvoda u različitim industrijama. U mogućnosti smo da Vam ponudimo trake, spojnice, razmotače, mašine i alate visokog kvaliteta, vodećih svetskih proizvođača SIGNODE i TRANSPAK.

Naš tim stručnjaka u svakom trenutku vam stoji na raspolaganju pri odabiru idealnih setova za pakovanje čeličnom trakom.
Poliesterska traka

Poliesterska traka

Poliesterska traka omogućava jednostavno i snažno pakovanje najrazličitijih industrijskih proizvoda. Nudimo Vam sve tipove poliesterskih traka (hotmelt, kompozit, lashing i woven) po najpovoljnijim cenama.

U ponudi imamo fiksne i mobilne razmotače trake, kao i veliki izbor kopči i ručnih alata za natezanje trake.
Samolepljiva traka

Samolepljiva traka

Samolepljive trake imaju široku primenu u svim granama industrijskog pakovanja. U ponudi imamo selotejp i krep trake vrhunskog kvaliteta za ručnu i mašinsku upotrebu.

Naša ponuda obuhvata i veliki broj različitih automatskih i polu-automatskih mašina za formiranje i lepljenje kartonskih kutija samolepljivom trakom, po najpovoljnijim cenama na tržištu
Džambo vreće

Džakovi i kese

Nudimo različite vrste biorazgradivih LDPE kesa u različitim dimenzijama i bojama, sa mogućnošću štampe, kao i industrijske džakove ili džambo vreće (Big Bags), napravljene od polipropilena i namenjene pakovanju, transportu i skladištenju rasutog tereta.
Ostali materijali i oprema za pakovanje

Ostali materijali i oprema

U pitanju su specifični materijali i oprema koji se javljaju u svakodnevnoj upotrebi u procesu industrijsog pakovanja. Kada je o materijalima reč, možemo da Vam ponudimo kartonske i plastične ugaonike, bubble (pucketavu) foliju, prehrambenu PVC foliju, ekstrudiranu foliju, kao i podloške za palete različitih dimenzija.

Kada je o opremi reč, u ponudi imamo više vrsta industrijskih transportera, kao što su proširivi, motorizovani i gravitacioni transporteri.
envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram