Mašine i alati

Čelična traka

Mašine

Ponudu mašina čine dve moćne Signode® mašine za pakovanje čeličnom trakom-M200 i M220 namenjene su automatskom pakovanju teških proizvoda gde je potrebna velika čvrstoća i sigurnost pakovanja. M200 i M220 su idealne za pakovanje teške građe, metalnih konstrukcija, odlivaka i drugih gustih i teških tereta.
Pogledaj proizvode

Alati

Imamo veliki izbor opreme za ručno pakovanje čeličnom trakom. U odabiru najpodesnijeg i najjeftijijeg sistema za vaše pakovanje stoji vam na usluzi naš tim inžinjera, servisera i operatera. U ponudi imamo ručne i pneumatske alate, pojedinačne I kombinovane, koji mogu da vrše spajanje čelične trake sa ili bez korišćenja metalnih spojnica.
Pogledaj proizvode

Razmotači

U ponudi imamo razmotače za čeličnu traku prestižnih proizvođača Signode i Urmak sa vrstama kotura za jednostruko i višestruko namotavanje na otvorenom i zatvorenom. Svi razmotači su mobilni i mogu se premeštati u zavisnosti od vaših potreba.
Pogledaj proizvode
envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram